kLiK jIkA bErMiNaT

~~~~~roses are forever~~~~~


Monday, February 21, 2011

pEsTa cHoCoLaTe di bIlIk CIk NIsYa!!

diantara beberapa jenis coklat yang i tergila-gilakan..

kalau baham skali gus, mau nye dapat kencing manis nih!

sila-sila meh kita kongsi bersama!!! (ciiiizzzz!! nampak sangat budak nisya nih ajak2 ayam jer. ish..ish...ish....)

semalam pergi satu shopping complex nie. jual pelbagai jenis coklat tapi tu la kali terakhir sya & mak akan jejakkan kaki kat situ. kami agak bengang coz semua jenis beg termasuk la handbag mesti diikat zipnye. ade ke patot? satu keje plak nak kena kuarkan handphone & simpan dalam poket. agak2 klau orang tu takde poket then ada 3 bijik handphone, camne laa dia nak pegang erk?? memang amat menyusahkan!!!!

maybe banyak berlaku kes kecurian di situ kot.. yela.. dorang kan jual banyak coklat yang diimport dari lua. tapi tak patot la sampai nak ikat2 zip beg orang. kalau rosak beg tu sape nak tanggung??

tapi ape pun, tempat tu memang ramai pengunjung & ramai gak yang terlepas masok tanpa diikat beg. ceeeessssss!!!!!

*~bebel, bebel juga. tetap gumbira sebab dapat rembat coklat2 pebret!! hehehehhhhh~*

16 comments:

Lelaki Ini said...

nak chocki2!
plez2!!!!

kella said...

wahhh.. best best best!
nak kongsi ada satu coklat yang best, pernah dengar coklat milka? haaa... pertama kali cuba di langkawi! rupanya memang sangat sedap! nanti coba lah... kalau kat sini mahal la sikit.. kat langkawi kan coklat murah.. hehehe

- zuriey - said...

pesta coklat?? bestnya..nak2

nisyA said...

umar! Meh cnie kita share2 hehee

nisyA said...

kella.. Sya penah jumpe tapi blm penah try. Andai ke langkawi nant, confirm sya akn cari :)

nisyA said...

zuriey.. Meh cnie meh :)

ardinihumaira said...

lama tak update. wahh rindu :D

nisyA said...

dni!!! Weeee!!!

cikgu isza said...

akak tgh makan aiskrim coklat.. ooo yehh..

nisyA said...

cikgu isza.. Waaa kak! Cedapnye aiskrim mkn time2 panaz nih! :)

HonEyBuNNy said...

nak cokelat nak jugak....meh sikit....ckit ja leh..heheh

nisyA said...

ila.. Eh.. Buleh2! Tak makan2 pun lg nih :)

iqbalsyarie said...

banyaknya!! hebat!!! sakit gigi baru tahu

nisyA said...

iqbal! Ciizz! Owg mkn sikit2 la wehehee

Amirrah Zawani said...

suka coklat... nk jugak sikit :D

AdyBudika said...

Ada backlink anda kat sini

http://www.adybudika.com/2011/02/nak-suggest-blog2-nie-untuk-korg-aku.html

************************