kLiK jIkA bErMiNaT

~~~~~roses are forever~~~~~


Wednesday, March 9, 2011

sape suruh pilih kasih? PADAN MUKA I!!

dah rugi rm30!!!!!

eeerrrrkkk!!

kecoh & frust cam kerugian rm3000 je kan?

huuuuu... rm30 memang le tak banyak. tak banyak pun, dapat tau kalau nak beli 1 dvd cerita panjang doraemon + 1 vcd cite the land before time (ape ke hal dua2 kartun nie??)

cite nye bermula bila minggu lepas i try untuk check bila celcom tamat tempoh.

tapi2.....

dia kate nombor i nie dah tamat perkhidmatan!!!

aahhhhaaaaaaahhh!!!!

whaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt????

takdak warning pun...

ok2...

memang lupa langsung nak topup celcom nih. dok asyik sibok ngan maxis ajo. rupa2nya dah lebih 3 bulan i tak topup. tapi dulu2, klau dia dah nak matie, dia akan hantar sms warning tapi kali nie takde la pulok.

tapi yang musykilnye, sya masih boleh terima call & sms. so sya pk, klau sya topup, maybe dia akan ok balik tapi tak menjadi jugak. lepas percubaan men'topup' tidak menjadi, baru la nombor tu betol2 tiada dalam perkhidmatan. tidak lagi buleh menerima call or sms. sadis!!

first time no. handphone mati teros camnih heheheeeee sbelom2 nie, belom sempat mati, i dah patah2 & kerat2 dia.

moral of the story, klau tak penting sangat, tak payah la nak miang2 keladi guna 2 nombor.

sekian..

*~sia2 je beli sim tu rm30!! haaaaaaaaaiiiiiiiissssssssyyyyyyyyyyy!!~*


21 comments:

cikgu isza said...

uishhh.. burn camtu jer ke?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kehkehkeh. ciannyaaaaa

HonEyBuNNy said...

adehhh...sygnya.....xpa.beli number baru la..heheh

shazika said...

tu laa..
pakai 1 no jek senang..

nIsYa said...

cikgu isza.. Klau msh nk no. Tu, kena pegi clcm centre tp takpela.guna 1 no.lbh senang :)

nIsYa said...

miss lolly.. Tapi2.. Nape takde gaya cam ngah ksian pun? Hahahaaa

nIsYa said...

ila.. Serik dah. Guna jela 1 no. Hehee

nIsYa said...

shazika.. Btl3x!! Stuju :)

nIsYa said...

ila.. Serik dah. Guna jela 1 no. Hehee

nIsYa said...

miss lolly.. Tapi2.. Nape takde gaya cam ngah ksian pun? Hahahaaa

nIsYa said...

cikgu isza.. Klau msh nk no. Tu, kena pegi clcm centre tp takpela.guna 1 no.lbh senang :)

kella said...

eh.. tak sia sia klau di sedekahkan pada ku.. heheheh... ;p

ardinihumaira said...

a ah dear.. guna 1 number je dulu :)

- zuriey - said...

pasni jgn beli lagi sim

Amirrah Zawani said...

satu setia pada maxis je.. guna 2 number sudahh.. senang.. :)

sugar2 kapas strawberry said...

kamoo..da lama x dtg cni :)

cikmemy said...

huuu...takpe..rugi kali ni..pasni da tak rugi sebab da x yah beli topap lagi kat no yang tak gune tu pon kan...huhu

IntanBerlian said...

sya, akak pon pakai 3 no kot.haha

hans said...

sama lah nasib kome dengan teman nih hah

nurayunni said...

sy pun pernah kene mcm tue..skrg nie slalu je to4..hehe

HonEyBuNNy said...

dear......rindu tau nak terjah blog neh...

cepat2 new entry...hehe

************************